Τα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Εφόσον χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. Περισσότερες πληροφορίες..

Σημαντικές πληροφορίες

Το ηλεκτρονικό πολυκατάστημα koble.gr, δέχεται παραγγελίες μόνο με ηλεκτρονικό τρόπο. Παραγγελίες διαμέσου τηλεφώνου δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν.


Για τον λόγο αυτό λοιπόν, σε περίπτωση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε μια παραγγελία, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό χρήστη και να παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε μέσα από το site μας.


Με αυτό τον τρόπο, θα επωφελείστε ως εξής:

  1. Θα αγοράζετε προϊόντα & υπηρεσίες σε καλύτερες τιμές!
  2. Θα διατηρείτε πλήρες ιστορικό των παραγγελιών και λοιπών κινήσεών σας και θα έχετε άμεση πρόσβαση σε αυτό!
  3. Θα μπορείτε να εξαργυρώνετε πόντους ανταμοιβής που τυχόν έχετε συγκεντρώσει σε επόμενες αγορές!
  4. Θα μπορείτε να εξαργυρώνετε εκπτωτικά κουπόνια και δωροεπιταγές που ενδεχομένως να λάβατε από κάποιον φίλο σας!
  5. Θα μπορείτε να κερδίζετε διάφορα δώρα απ' ευθείας από την ομάδα του koble.gr, ανάλογα με τις αγορές σας και τον τζίρο που θα πραγματοποιείτε σε εμάς!
- Δεν στέλνουμε προϊόντα εκτός Ελλάδας.
- We do not ship products outside of Greece.


Επεξήγηση Ειδικών Σημάνσεων:
7000+ Προϊόντα!
95% πληρότητα αποθήκης!Το koble.gr συνεργάζεται δυναμικά με τις μεγαλύτερες εταιρίες πληροφορικής στην Ελλάδα όπως είναι η Sun A.E., η InfoQuest Technologies, κ.α. και ενημερώνεται συνεχώς με σκοπό να παρουσιάζονται (μέσω του e-shop) όλα τα προϊόντα εκείνα που είναι εν' δυνάμει διαθέσιμα, είτε στην δική μας αποθήκη είτε στις αποθήκες των προμηθευτών μας.


Με αυτό τον τρόπο, διασφαλίζουμε ότι όλες σχεδόν οι παραγγελίες των πελατών μας (στο μεγαλύτερο ποσοστό τους) θα διεκπεραιώνονται ως έχουν, άμεσα και χωρίς προβλήματα. Σε περιπτώσεις φυσικά που μια παραγγελία θα πρέπει να τροποποιηθεί (πχ επειδή ένα προϊόν δεν είναι πλεόν διαθέσιμο), ο πελάτης θα ενημερώνεται άμεσα.

8€ Μεταφορικά ανά Αποστολή!

για χιλιάδες προϊόντα!Όλα μας τα προϊόντα με εξαίρεση της κατηγορίας "ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ", μπορούν να αποσταλούν στον χώρο σας ΑΜΕΣΑ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, με μόλις 8€ ανά αποστολή!


Ανεξαρτήτου βάρους, όγκου ή και του αριθμού των δεμάτων της παραγγελίας σας, εσείς θα χρεωθείτε μόνο 8€ και μάλιστα πληρώνοντας και με αντικαταβολή* την ώρα της παράδοσης!

*Για αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με τις χρεώσεις & τους τρόπους αποστολής, κάντε κλικ εδώ.

Γρήγορη Παράδοση!

μέσω τριγωνικής πώλησης!Όλα μας τα προϊόντα με εξαίρεση της κατηγορίας "ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ", μπορούν να αποσταλούν στον χώρο σας απ' ευθείας από τον προμηθευτή μας!


Με τον τρόπο αυτό εσείς θα παραλαμβάνετε την παραγγελία σας το ταχύτερο δυνατόν όπου σε πολλές περιπτώσεις θα μπορεί να είναι στα χέρια σας ακόμη και την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα! Σε αυτή την περίπτωση, η παραγγελία σας θα συνοδεύεται από το αντίστοιχο Δελτίο Αποστολής από τον προμηθευτή ενώ παράλληλα εμείς θα σας στείλουμε (μέσω e-mail) το σχετικό Νόμιμο Παραστατικό (Απόδειξη ή Τιμολόγιο).

Μεγάλες Προσφορές!

σε ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ τιμές!Ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα ανακοινώνονται προσφορές προϊόντων & υπηρεσιών σε ασυναγώνιστες τιμές, όπου θα ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα ή/και απόθεμα!


Για να μην χάσετε ούτε μία από αυτές, εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις απίθανες προσφορές μας!