Τα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Εφόσον χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. Περισσότερες πληροφορίες..

Σχετικά με εμάς

Το koble.gr, αποτελεί ιδιοκτησία της ατομικής επιχείρησης πληροφορικής με επωνυμία "Βαρλάμος Ι. Δημήτριος" & διακριτικό τίτλο "CompuStar" και η οποία διατηρεί ως έδρα το φυσικό κατάστημά της στην Χαλκίδα της Εύβοιας.

Από το 2007 η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται κυρίως στον τομέα της πληροφορικής προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες & προϊόντα σε ιδιώτες, επαγγελματίες και δημόσιο ενώ παράλληλα φροντίζουμε να διατηρούμε υγιείς και μακροχρόνιες σχέσεις με όλους τους πελάτες, τους συνεργάτες και τους προμηθευτές μας.

Με την δημιουργία του νέου αυτού ηλεκτρονικού πολυκαταστήματος koble.gr, θέλουμε να εστιάσουμε ακόμη περισσότερο στο κομμάτι του εμπορίου επεκτείνοντας τις δραστηριότητές μας και σε άλλους τομείς, όπως για παράδειγμα η εμπορία ηλεκτρικών & οικιακών συσκευών, εργαλείων, ηλεκτρολογικού υλικού, προϊόντων γραφείου, κλπ συνεχίζοντας παράλληλα να προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές σε συνδυασμό με την βέλτιστη δυνατή ποιότητα καθώς και φιλική υποστήριξη μετά την πώληση "after sales support".

Όλα αυτά τα χρόνια μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη και την προτίμησή σας!

Πλέον, έφτασε ο καιρός να σας προσφέρουμε και εμείς τα πιο επώνυμα προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές!

Και κάπως έτσι... θα είμαστε koble!   ;)